Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

лампа

companion.ua

Четвер, 26 червня 2014, 10:41

Львівська "Іскра" скаржиться на демпінг підприємств з Киргизії

лампа

Україна проведе антидемпінгове розслідування імпорту ламп розжарювання з Киргизії, яке ініціювала скарга найбільшого українського виробника електроламп АТ "Іскра". 

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (МКМТ) вирішила порушити антидемпінгове розслідування відносно імпорту в Україну електричних ламп розжарювання загального призначення походженням з Киргизії.

Як йдеться у публікації на сайті Мінекономрозвитку, зі скаргою в МКМТ звернувся найбільший український виробник електроламп АТ "Іскра" (Львів).

Нагадаємо, що в жовтні 2013 МКМТ продовжила на новий п'ятирічний термін дію 74,63%-ної антидемпінгового мита щодо імпорту ламп розжарювання загального призначення з Китаю, ініціатором введення якої також виступала "Іскра".

"Іскра" випускає лампи спеціального та загального призначення, кварцево-галогенні, лампи-фари, мініатюрні та автомобільні, компактні люмінесцентні, натрієві та ртутні лампи, у тому числі під торговими марками "Іскра" і "Вольта".

Підприємство в 2013 році збільшило чистий дохід на 1,9% - до 329 620 000 грн, збільшивши чистий прибуток на 16,2% - до 2,9 млн грн. "Іскра" в річному звіті відзначала зростання імпорту ламп розжарювання в Україні, який перевищив 50 млн шт., Тоді як підприємство виробляє близько 150 млн шт. на рік.

За матеріалами: Дело 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.