Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

прес-служба Львівської митниці

Понеділок, 11 червня 2012, 10:01

Понад 18 тис. автомобілів за дві доби оформлено Львівською митницею

18023 автомобіля оформлено у зоні діяльності Львівської митниці за дві доби (8 та 9 червня). Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці. Також через Львівська митниця оформила 421 автобус, 139 літаків і 8 пасажирських поїздів.

Серед автомобільних пунктів пропуску найбільша кількість транспортних засобів та пасажирів перетнули кордон у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова». Так, за період 8-9 червня (до часу проведення першого матчу у Львові) смугами спрощеного контролю на митну територію України пропущено близько 3,4 тис. транспортних засобів та 9,4 тис. громадян. Пікове зростання кількості пропущених транспортних засобів та громадян припало на період з 12:00 по 18:00 9 червня.

Також на 9 червня через цей  пункт пропуску в рамках організації та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, призначеними особами УЄФА переміщено на митну територію України у режимі тимчасового ввезення товарів та предметів за 155 книжками (карнетами) A.T.A., оформлено 7 спрощених декларацій. В основному переміщували обладнання та устаткування для стадіонів, аеропортів, демонстраційні стенди, устаткування для телерадіотрансляцій, металоконструкції, монтажні пристрої, електрогенератори. Митне оформлення таких товарів здійснювалось у спрощеному порядку відповідно до вимог Стамбульської конвенції про тимчасове ввезення.

В аеропорту Львів за дві доби оформлено 139 літаків та понад 9 тис. пасажирів. Затримок у митному оформленні учасників та уболівальників не зафіксовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.