Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ОБСЄ - Україна

espreso.tv

П'ятниця, 27 червня 2014, 11:09

Місія ОБСЄ відвідала Золочів

ОБСЄ - Україна

Міжнародні спостерігачі Організації з безпеки і співробітництва в Європі 26 червня відвідали Золочів та ознайомились із заходами безпеки, які вживаються у місті у неспокійний для України час.

Про це повідомила прес-служба Золочівської міської ради.

Учасники місії ОБСЄ зустрілися з міським головою Золочева Ігорем Гриньківим та заступником начальника Навчального центру Національної гвардії України з навчально-виховної роботи, полковником Володимиром Удовиченком.

Міський голова наголосив на співпраці громадського формування “Міська варта” з правохоронними органами та навчальним центром Національної гвардії України, які спільно патрулюють у Золочеві та забезпечують громадський порядок і заходи безпеки. Ігор Гриньків запевнив спостерігачів місії ОБСЄ у тому, усі стратегічні об’єкти міста та району – водогони, газопроводи тощо – перебувають під належною охороною.

Полковник Володимир Удовиченко розповів про діяльність Навчального центру Національної гвардії України та підкреслив важливу роль матеріально-технічного забезпечення у ході підготовки військових.

Також гості неабияк зацікавились фактом повного переходу міських котелень на тверде паливо, що забезпечило повну незалежність міста від російського газу та дало змогу залишити майже 7 млн. грн. в Україні та зекономити у міському бюджеті близько 3 млн. грн.

Учасники зустрічі окреслили напрямки співробітництва, суть якого полягатиме насамперед у налагодженні діалогу з громадськими інституціями та державними органами для вирішення проблем безпеки, оперативного реагування на факти порушень прав та свобод громадян.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.