Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Неділя, 29 червня 2014, 15:13

Керівництво відпустило частину бійців батальйону "Львів" зі зборів

27 червня 60 бійців міліцейського батальйону Львів були відпущені додому з польових зборів керівництвом через те, що виявились не готовими до них.   

 

Про це повідомив начальник ГУ УМВСУ у Лвьівській області Дмитро Загарія. 

"Рішенням керівництва батальйону за погодженням із заступником начальника ГУ МВС Маруняком С.Р. було прийнято рішення про продовження терміну даного навчання ще на один тиждень. Особовий склад був неготовий до подальшого знаходження у польових умовах, а рішення командування батальйону про свої наміри з особовим складом не обговорювалося. Це викликало певне невдоволення серед особового складу. У зв'язку з чим Маруняком С.Р і командирами батальйону було прийнято рішення відпустити усіх додому, щоб підготуватися до подальшого навчання з 1 липня", - повідомив Загарія. 

Загарія розпорядився проветси службову перевірку за фактом непрофесійних дій командування батальйону в питаннях підготовки особового складу до несення служби в особливих умовах та притягнення винних до дисциплінарної відповідальності аж до звільнення з органів внутрішніх справ.

Загарія спростував інформацію про неналежне забезпечення харчуванням особового складу батальйону.

Начальник обласної міліції також висловив сумніви щодо якісного підбору кадрів батальйону.

"Мною буде запропоновано особовому складу батальйону написати добровільно рапорти на звільнення, якщо вони не готові нести службу в особливих умовах. За весь період часу з дня формування батальйону "Львів" за власним бажанням звільнилося 15 чоловік особового складу", - зазначив він. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.