Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

vinnica.unian.ua

Вівторок, 1 липня 2014, 16:04

На благодійному концерті зібрали 10 тис грн для третього батальйону

військові

Понад 10 тисяч гривень скерують на підтримку третього батальйону територіальної оборони Львівщини організатори благодійного концерту піаністки Антуанетти Міщенко, який відбувся 25 червня у Львівській філармонії.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Гру Антуанетти на Майдані чув весь світ. А у залі філармонії глядачі змогли оцінити справжню майстерність і професіоналізм випускниці музичної академії. У програмі лунали твори В.А.Моцарта, Ф.Ліста, М.Реггера. А на біс Антуанетта виконала Революційний етюд Шопена.

У залі серед глядачів були воїни третього батальйону.

Захід відбувся під егідою Львівського відділення спілки ветеранів війни і за духовної підтримки священиків Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Із коштів від продажу квитків та добровільних пожертв на підтримку воїнів третього батальйону скеровано понад 10 тисяч гривень.

Організатори концерту висловлюють щиру подяку кожному, хто підтримав проект, зокрема колективу Львівської філармонії, голові Львівській облдержадміністрації Ірині Сех, Львівській обласній раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.