Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість по зарплаті

tsn.ua

Середа, 2 липня 2014, 17:25

63 львівські підприємства боргують зарплатню

заборгованість по зарплаті

Станом на початок червня 2014 р. у Львові наявна заборгованість із виплати заробітної плати на 63 підприємствах на загальну суму 22,4 млн грн.

Про це повідомили у відділі праці Львівської міської ради.

Зокрема, порівняно із минулим місяцем, у червні заборгованість зменшилась на 0,8 млн грн, порівняно із аналогічним періодом 2013 року – на 12,7 млн грн та порівняно із початком року – на 9,6 млн грн.

З метою покращення ситуації на підприємствах-боржниках усіх форм власності та погашення заборгованості з виплати заробітної плати Львівською міською радою розроблено план заходів та щотижнево проводяться засідання комісії, на яких першочергово заслуховують керівників підприємств-боржників, що допустили таку ситуацію. На засіданнях комісій районні адміністрації м. Львова проводять аналіз виконання графіків погашення заборгованої зарплати керівниками підприємств.

Щодо керівників підприємств, які зловживають посадовими обов’язками та не вчиняють дій з метою ліквідації заборгованості, скеровано 142 листи в органи прокуратури, 25 – в Територіальну державну інспекцію з питань праці у Львівській області, 56 – в міліцію, та 33 – в Державну податкову інспекцію у районах міста Львова.

Питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати знаходиться на контролі Львівської міської ради, відтак вона систематично вживає заходи з метою ліквідації цієї проблеми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.