Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

juryst-lviv.pp.ua

Понеділок, 11 червня 2012, 11:43

Львів отримав безвідсоткову позику для своєчасного фінансування невідкладних видатків

Місцеві бюджети окремих міст і районів області отримують безвідсоткові позики для своєчасного фінансування невідкладних видатків, зокрема Львів отримав 3,8 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За результатами моніторингу виконання розрахункових показників Мінфіну за доходами, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, станом на 1 червня підготовлено матеріали для отримання окремими місцевими бюджетами з єдиного казначейського рахунку середньострокових позик, які надаються без нарахування відсотків.

Відповідно до Порядку надання середньострокових позик та їх погашення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 р. № 1203, Міністерству фінансів України скеровано клопотання про надання області позик на загальну суму 6,5 млн. грн. в т.ч. бюджетам:

м. Львів - 3,8 млн. грн.
м. Борислав - 1,350 млн. грн.
м. Стрий - 650 тис. грн.
та районному бюджету Буського району - 704 тис. грн.

Зазначені кошти будуть отримані протягом поточного місяця і  використані на фінансування видатків з оплати праці працівників бюджетної сфери та інших першочергових виплат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.