Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

uu-travel.com

Понеділок, 11 червня 2012, 11:55

Держгірпромнагляд Львівщини виявив 50 порушень вимог НПА під час перевірок дитячих оздоровчих таборів

У результаті проведених перевірок, Держгірпромнагляд у Львівської області виявив п'ятдесят порушень вимог НПА, заборонено п'ять одиниць обладнання, притягнуто до адміністративної відповідальності чотири посадові особи. Про це повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду у Львівській області.

Стан охорони праці уже перевірено у дитячому оздоровчому таборі «Дружба» (с. Свірж Перемишлянського р-ну), спортивно-оздоровчому таборі «Смерічка», санаторії «Конвалія», оздоровчому закладі «Світанок» (м. Трускавець).

Встановлено, що у цих закладах проведена підготовча робота з облаштування територій та приміщень, санітарно-побутових кімнат, харчоблоку, а також - заміри опору захисного заземлення та ізоляції електромережі. У закладах призначено відповідальних осіб за стан охорони праці.

Державним інспекторам не надали акти оглядів технічного стану споруд та приміщень оздоровчих закладів; у дитячих закладах не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок оздоровчих закладів; не призначено відповідального за електрогосподарство; не заземлені електронагрівачі води; на робочих місцях - біля технологічного обладнання харчоблоків - відсутні інструкції з безпечного виконання робіт та експлуатації обладнання; працівники не забезпечені спецодягом та іншими засобами індивідуального захисту; для осіб, які виконують роботи підвищеної небезпеки, не проведено щорічне навчання і перевірка знань працівників.

Перевірки оздоровчих закладів на території області тривають. Питання безпечного відпочинку та оздоровлення дітей в таборах і санаторіях Львівської області залишається на постійному контролі в інспекції нагляду у соціально-культурній сфері, агропромислового комплексу, легкій та деревообробній промисловості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.