Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

утоплення

volynnews.com

Понеділок, 7 липня 2014, 13:31

Упродовж доби на Львівщині втопилося 4 людини

утоплення

Вчора, 6 липня, впродовж доби на водоймах Львівщини втопилося 4 людини.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема, 6 липня о 08:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Блищиводи Жовківського району відпочивальники помітили в озері тіло чоловіка. Загиблий, 1977 року народження, виявився жителем сел. Куликів Жовківського району. Очевидці події витягнули тіло чоловіка, без ознак насильницької смерті, на берег.

Цього ж дня о 13:45 рятувальники отримали повідомлення про ще одного загиблого на воді. Так, близько 13:20 у м. Судова Вишня Мостиського району місцевий мешканець, 1953 року народження, потонув на закинутому кар’єрі. Водолазами аварійно-рятуваньної маневренної групи о 16:45 тіло знайдено та піднято на поверхню.

Ще один трагічний випадок трапився о 19:37 у с. Гірне Стрийського району. Тут у річці Стрий місцевими мешканцями виявлено та піднято на поверхню тіло місцевого жителя, 1986 року народження, без ознак насильницької смерті.
Увечері того ж дня, о 20:36 рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Бусовиська Старосамбірського району у річці Дністер місцевими мешканцями було виявлено тіло місцевого жителя, 1965 року народження. Свідки події підняли тіло без ознак насильницької смерті на поверхню.

Обставини та причини всіх трагічних подій встановлюються.

Додамо, що найпоширенішими причинами загибелі у водоймах є купання у нетверезому стані, порушення елементарних правил поведінки на воді, купання у не призначених для цього місцях, запливання за буї, а також переохолодження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.