Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

erve.ua

Понеділок, 7 липня 2014, 15:00

У Львові на хабарі впіймали викладачку технікуму

хабар

Викладач вимагала та одержала від абітурієнта 3000 гривень неправомірної вигоди за сприяння під час вступних екзаменів у навчальний заклад.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці викрили викладача спецдисциплін – члена комісії з проведення співбесід з кандидатами на вступ у один з Львівських технікумів на одержанні неправомірної вигоди, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Під час проведення співбесіди з кандидатом на вступ у технікум, викладач вимагала від абітурієнта неправомірну вигоду у розмірі 3000 гривень. Ми її викрили на «гарячому» після того, як зловмисниця одержала грошові кошти», - повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14 (готування до злочину) КК України та за ч.3 ст.369-2 (зловживання впливом) КК України. Максимальне покарання згідно статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.