Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ринок санта-барбара

Вівторок, 8 липня 2014, 16:00

Питання «Санта-Барбари» міськрада не розглядатиме, поки не знайдеться місце, – Садовий

ринок санта-барбара

Поки не вирішено питання щодо нової земельної ділянки для розміщення ринку «Санта-Барбара», питання на сесії розглядатись не буде.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«З людьми, які там працюють, проблем нема. Це прості люди. Є їхні господарі, які на зустрічі не приходять. Вони б хотіли собі максимально виторгувати. Я дав меседж людям – максимальна публічність. Сьогодні люди не мають належних документів. Переводячи цей ринок в інше місце, треба допомогти їм, щоб ці прості працівники юридично були захищені. Щоб їх не використовували, як наймитів. Щоб це місце було зручним для людей і можливим. Деякі пропозиції по ділянках не прийнятні, бо проходять комунікації, інженерія. Тому там будувати не можна. Місце шукаємо. Поки ми не знайшли місця, на сесії питання щодо «Санта-Барбари» розглядати не будемо. Найближчий місяць не буде позиції, крім тої, яка буде погоджена. На ділянці на Скрипника проходять мережі. Тому є застереження. Але людям ніхто сьогодні не заважає працювати. Я буду стояти на стороні простих людей», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, торговці "Санта-Барбари" 18 червня протестували біля Ратуші через знесення ринку. Люди скаржилися, що проект прокладання трамвайного маршруту на Сихів передбачає знесення їх торговельних рядів. Відтак, вони та їхні сім’ї ризикують залишитися без засобів для існування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.