Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ринок санта-барбара

Четвер, 10 липня 2014, 16:28

Ринок «Санта-Барбара» не переноситимуть до кінця літа

ринок санта-барбара

Сьогодні, 10 липня, на сесію Львівської міської ради увірвалися працівники ринку «Санта-Барбара», що на Сихові.

Оскільки базар планують перемістити через прокладання трамвайної колії, вони вимагали кращого місця, аніж їм запропонували.

«Ми не проти трамвая, але дайте нам можливість працювати. Комісія щоразу пропонує нам мертві місця для ринку», - скаржиться один із працівників.

Відтак, мер Андрій Садовий пообіцяв за літо визначити ту ділянку, яка влаштує всіх.

«Ми з працівниками ринку будемо максимально публічно працювати разом, щоби затвердити ділянку, яка буде можливою для перенесення цього ринку. Робоча група працює, тому я переконаний, що результат буде позитивний. Люди нарешті отримають якусь легітимність, адже всі вони сьогодні працюють на пташиних правах», - розповідає Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше ринок «Санта-Барбара» мали перенести на вул. Антонича, поблизу кладовища. Згодом працівники запропонували переселитись на вул. Скрипника, проте і цю ділянку не затвердили. Торговці "Санта-Барбари" 18 червня протестували біля Ратуші через знесення ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.