Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

kiev.comments.ua

Понеділок, 11 червня 2012, 15:00

Опозиція на Галичині не готова до демократичного ведення кампанії, - експерт

Навіть на Галичині опозиція не готова демократично вести передвиборчу кампанію - дешевше порахувати скільки заплатити за голос, аніж думати над ідеологією, – повідомила сьогодні, 11 червня, під час прес-конференції виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.

«Це пов’язано з рівнем політичної культури. Але головним чином кожен з кандидатів чітко рахує гроші, які треба витратити на кампанію. І їхні політтехнологи розуміють одне – дешевше порахувати скільки кому заплатити за голос, аніж думати над якимись ідеологічними речами, щоб привернути увагу виборця. На сьогодні ідеологічні проекти виглядають невигідними в короткостроковій перспективі», – пояснила Оксана Дащаківська.

На її думку, опозиційні кандидати вдаватимуться до ринкових відносин з виборцями, а це не піде на користь ні наступному парламенту, ні українському суспільству.

Нагадаємо, в жовтні цього року пройдуть чергові вибори до Верховної Ради України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.