Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

борислав

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 11 липня 2014, 15:28

У Бориславі протестували через аварійну дорогу

борислав

9 липня у місті Бориславі на вулиці Трускавецькій відбулась акція протесту мешканців міста.

Біля п’ятдесяти міщан безперервно рухались по пішохідному переході, створюючи блокування руху автотранспорту, повідомила прес-служба Бориславської міськради.

Основною метою проведення акції була дорожньо-транспортна ситуація на проміжку дороги в мікрорайоні Тустановичі та привернення уваги ЗМІ до цієї ситуації.

Керівництво міста долучилось до розмови між протестувальниками і державною автоінспекцією. Разом склали план роботи і обговорили питання влаштування на проїжджій частині пристрою примусового зниження швидкості руху транспортних засобів, а також відповідних дорожніх знаків.

Перший заступник міського голови Борислава Роман Дурбак взяв на себе відповідальність та контроль за роботою для створення безпечної дорожньої обстановки.

Згодом ситуація стабілізувалась і мешканці звільнили проїжджу частину. Окрім першого заступника, з представників влади на місце прибули: секретар Бориславської міської ради Ігор Яворський, заступник міського голови Сергій Оленич, депутати Бориславської міської ради Ігор Михаць і Юрій Панів. Вже в приміщенні Бориславської міської ради відбулась нарада і службовці обговорили законодавчий шлях розв’язання даної проблеми.

Нагадаємо, що минулого тижня на вищезгаданому проміжку дороги сталась ДТП, наслідком якої є непоправна втрата – загибель дитини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.