Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

шахтар-динамо

uafootball.org.ua

П'ятниця, 11 липня 2014, 15:36

Стартував продаж квитків на матч Шахтар – Динамо, що пройде на Арені. Львів

шахтар-динамо

У продаж надійшли квитки на матч Інтер Суперкубок України-2014.

Поєдинок між чемпіоном України – донецьким Шахтарем та володарм Кубку України – київським Динамо відбудеться 22 липня о 21.00 год на стадіоні Арена. Львів, повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вартість квитків на матч становить від 50 до 300 гривень, залежно від сектора стадіону.

Будуть також і квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: 600-700 грн.

Можна також замовити квитки до скай-боксів стадіону. Вартість страв та напоїв, так само як і паркування на території стадіону, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: одне місце у 12-місній ложі – 2100 грн., весь скай-бокс цілком (12 місць) – 25200 грн.

Квитки вже можна придбати у касах стадіону Арена. Львів, в Інтернеті – на сайті gastroli.ua та у точках продажу компанії gastroli.ua у м. Львові. Один покупець має можливість придбати максимум 5 квитків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.