Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

job-sbu.org

П'ятниця, 11 липня 2014, 16:30

У Львові підприємець захопив земельну ділянку на 700 тис. грн.

земельна ділянка

Прокуратура Шевченківського району Львова заявила до Господарського суду Львівської області позов з вимогою повернути у розпорядження громади міста земельну ділянку на вулиці Промисловій, вартістю 700 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Встановлено, що термін дії договору оренди цієї землі, укладений між Львівською міською радою та приватним підприємцем, завершився ще у 2010 році. Однак останній продовжує використовувати ділянку в комерційних цілях, не сплачуючи при цьому жодних платежів до бюджету.

Відтак, прокуратурою вимагається звільнити цю територію та стягнути з підприємця шкоду, завдану внаслідок самовільного її зайняття.

Нагадаємо, прокуратурою району уже викривались аналогічні факти незаконного використання земельних ресурсів. Зокрема, виявлено самовільне захоплення приватною фірмою ділянки на вул. Лінкольна, вартістю більше 5 млн. грн. Наразі триває судовий розгляд справи за позовом прокурора про повернення громаді Львова цієї землі.





Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.