Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

йосиф ситник

Понеділок, 14 липня 2014, 12:30

Заступник голови Львівської ОДА керуватиме ВО "Свобода" на Львівщині

йосиф ситник

Першого заступника голови Львівської ОДА Йосифа Ситника більшістю голосів було обрано головою Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Голосування відбулося в ході конференції Львівської обласної організації ВО «Свобода», передає прес-служба партії.

На конференції було заслухано звіт голови обласної організації Ірини Сех. Після заслуховування звіту делегати високо оцінили роботу Ірини Сех, яка впродовж восьми років керувала обласною організацією. Після звіту Ірина Сех повідомила, що складає повноваження очільника обласної «Свободи».

Довідка. Йосиф Ситник народився 18 лютого 1972 року. У 1995 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, отримавши диплом з відзнакою за спеціальністю «Адміністративний менеджмент». Із 1997 року працює у Національному університеті «Львівська політехніка», доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування, кандидат економічних наук. У 2009 році отримав сертифікат Doctor of Philosophy, Ph.D. за спеціальністю економічні науки. Депутат Львівської обласної ради. Із квітня 2014 року працює на посаді першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.