Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 11 червня 2012, 15:22

Львівська залізниця ввела додатковий поїзд із Перемишля до Львова для вболівальників Євро-2012

Львівська залізниця призначила додатковий електропоїзд для перевезення іноземних вболівальників. Він курсуватиме із Перемишля до Львова у дні проведення матчів чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«На перший матч у Львів 9 червня додатковим електропоїздом приїхало 600 іноземних уболівальників. Це здебільшого німці. Спеціально для них ми приготували електричку Львів-Перемишль, яка їх привезла і відвезла назад», - розповів начальник пасажирської служби ДТГО «Львівська залізниця» Богдан Яворський.

За його словами, до Львова вболівальники приїхали о 15:40.

«Наші волонтери спільно з волонтерами Львівської міської ради їх зустріли, все розказали, показали і скерували на стадіон. Мовного бар’єру у спілкуванні не було. Німецькі вболівальники були захоплені містом. Вони аплодували Львову. Умови вокзалу їм подобаються, цінами теж задоволені. Близько 15% з них зі Львова поїхали e Київ та Харків», - сказав Богдан Яворський.

Він також повідомив, що після завершення матчу волонтери теж допомагали німецьким вболівальникам доїхати на вокзал, щоб повернутися в Перемишль. «Вони поїхали зі Львова о 02.00», - зазначив Богдан Яворський.

Вболівальники Євро-2012 також зможуть скористатися додатковим електропоїздом за маршрутом Перемишль-Львів 13 та 17 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.