Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вконтакте

Понеділок, 14 липня 2014, 15:47

Стало відомо прізвище ще одного загиблого львів`янина на Луганщині

Військовослужбовець зі Львова Юрій Голуб загинув під час обстрілу 11 липня під Зеленопіллям на Луганщині.

Про це повідомив у соцмережах Андрій Дрозда.

Юрій Голуб служив у 24-й окремій Залізній механізованій бригаді.

Крім цього, користувачі повідомили про ще одного загиблого львів'янина – Володимира Вербицького.

Нагадаємо, що серед загиблих є бійці зі Львова, Дрогобича, Сокальщини, Яворівщини, Бродівського та Радехівського районів.

У соціальних мережах з’явились імена перших загиблих. Це - Ігор Борис - 1983 р.н., м. Дрогобич, Мар'ян Дишло 1970 м. Стебник.

Водночас Яворівсько-Мостиський військовий комісар, підполковник Володимир Петрівський розповів IA ZIK, що серед загиблих військовослужбовців 24-ї ОМЗБ є п’ятеро яворівчан: це Андрій Леськів (м. Яворів), Тарас Мисик (м. Новояворівськ), Михайло Логін (с. Коти), Юрій Косів (с. Старичі), Петро Василиха (с. Дрогомишль).

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що під Зеленопіллям Луганської області внаслідок ракетного обстрілу установок «Град» загинули 19 військовослужбовців Збройних сил України, ще 93 отримали поранення. Серед загиблих - вояки 24-ї окремої механізованої Залізної бригади ім. Данила Галицького, що дислокується у Яворові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.