Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vorobus.com

Понеділок, 11 червня 2012, 15:45

У Львові під час матчу абоненти МТС вели онлайн-трансляцію з фан-зони та стадіону

У Львові під час матчу між Німеччиною та Португалією абоненти МТС вели онлайн-трансляцію зі стадіону та фан-зони. Про це повідомив сьогодні, 11 червня, на брифінгу у Львівській міській раді директор Західного управління МТС України Дмитро Пономаренко.

Перший футбольний матч між збірними Німеччини та Португалії, який відбувся у Львові 9 червня, відвідали майже 120 тис. абонентів МТС. Найпопулярнішою послугою, яку використовували вболівальники, був мобільний інтернет. Під час матчу вони передали й отримали понад 30 Гб даних. Це втричі перевищує звичайну активність абонентів за такий проміжок часу.

Компанія МТС забезпечила стабільну роботу мережі у Львові, збільшивши в чотири рази ємність мережі в районі «Арени Львів», побудувавши нову базову станцію в районі стадіону та чотирьох додаткових станцій для поліпшення покриття.

Оператор мобільного зв'язку МТС запропонував вболівальникам багато акцій та додатків. Серед найцікавіших додаток «Футбольний гід для вболівальників». Він дозволяє переглянути текстові онлайн-трансляції, результати матчів, подає інформацію про найближчі матчі та місце їхнього проведення. Крім того, він підтримує кілька мов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.