Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

tsn.ua

Вівторок, 15 липня 2014, 13:26

Військових з 24 окремої механізованої бригади таки зарахували до учасників АТО

військові

Військовослужбовці 24-ої окремої механізованої бригади, які воювали на сході, внесені до списків учасників антитерористичної операції.

Про це повідомив командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігор Колесник, передає прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, з відповідним проханням до голови Львівської ОДА звернулися родичі військовослужбовців 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького.

Батьки та дружини військових також просили допомогти 24-ій бригаді, яка зазнала великих втрат під Зеленопіллям, одягом, спорядженням, продуктами харчування. Вони також звертаються щодо проведення ротації військових, які вже тривалий час перебувають в зоні АТО.

Нагадаємо, 21 житель Львівщини загинув під Зеленопіллям Луганської області у п’ятницю, 11 липня, під час артобстрілу, близько 90 з пораненнями перебувають у госпіталях і лікарнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.