Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

кордон

ua.korrespondent.net

Середа, 16 липня 2014, 16:02

Близько 10 пунктів пропуску з’являться на українсько-угорському кордоні

кордон

Угорщина та Україна домовилися про будівництво десяти нових пунктів пропуску, угорці розпочали будувати чотири таких пункти.

 

Про це йшла мова під час зустрічі проектного менеджера координаційного центру з розвитку Транспорту, директора агентства "Агенда" Ласло Бакая і провідного спеціаліста Андраш Фегерварі з керівництвом Закарпатської області, повідомляє ua-reporter.com.

За словами Бакая, уже завершено вивчення всіх можливих пропускних пунктів.

Органи місцевого самоврядування по обидві сторони кордону планують встановити нові та удосконалити існуючі напрямки розвитку дорожньої та транспортної інфраструктури в контексті створення нових пунктів пропуску.

Загалом на угорсько-українському кордоні запустити в дію 23 пункту пропуску різного рівня та засобів перетину кордону. Йдеться про ті пункти, які наразі існують і ті, які ще тільки будуються (пішохідні, велосипедні, автомобільні та залізничні).

Від будівництва таких пунктів очікують створення нових можливостей для гуманітарних і економічних контактів між Україною та Угорщиною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.