Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

взято під варту

gazeta.lviv.ua

Субота, 19 липня 2014, 14:08

Підозрюваних у постачанні бійцям АТО фальшивих бронежилетів взято під варту

взято під варту

Сихівським районним судом міста Львова задоволено клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою 2 громадянам, які реалізовували підроблені засоби захисту, призначені для учасників Антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

Відповідно до ухвали суду, цих осіб взято під варту строком на 60 діб, із можливістю внесення застави в розмірі 400 тис. грн. для кожного.

За процесуального керівництва прокуратури Сихівського району міста Львова, слідством з’ясовано, що останні продали громадянам більше 150 бронежилетів, достовірно знаючи, що ці вироби не відповідають держстандартам та не захищають від кульових поранень у разі обстрілу, - йдеться у повідомленні. 

"Таким чином, на продажу фальсифікованого товару, частина якого у подальшому була передана у зону АТО в якості допомоги, шахраї збагатились майже на 250 тис. грн.", - сказано у прес-релізі. 

При цьому, встановлено причетність зловмисників і до інших кримінальних правопорушень, зокрема, крадіжки.

За огляду на це, їм оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 та ч.3 ст. 190 КК України (крадіжка та шахрайство).

Нагадаємо, двоє чоловіків, які поставляли до однієї торгової мережі фальшиві бронежилети, затримано правоохоронцями у червні

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.