Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

готель

eurohotel.lviv.ua

Понеділок, 21 липня 2014, 14:13

Заповненість львівських готелів впала до 40-60%

готель

У Львові заповненість готелів за перші шість місяців цього року впала на 20-25% і становить 40-60%.

Про це газеті "Капітал" повідомив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міськради Андрій Москаленко.

Найбільші львівські готелі при продажі пакетних турів готові зменшити ціну проживання до 40%, яка зараз становить від 100 до 550 грн на добу за номер, каже Андрій Москаленко. 

Водночас директор Центру туристичної інформації Володимир Царук повідомив, що заповненість лікувальних курортів (наприклад, у Трускавці та Моршині) впала на третину.

Як пише газета, всупереч прогнозам туристи масово на Західну Україну не поїхали. Директор агентства подорожей «Карпати Travel» Тетяна Йосипенко розповіла, що з січня по червень кількість туристів скоротилася на 10-15% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Головна причина різкого зниження заповнюваності полягає в тому, що в Україні тривають військові дії, а також зниження купівельної спроможності через різку девальвацію гривні. В українських туристів нема грошей, а іноземці відпочивати на Західну Україну не їздять, констатує газета "Капітал". 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.