Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гуртожиток

mbk.mk.ua

Понеділок, 21 липня 2014, 17:33

19 гуртожитків на Львівщині передадуть громадам

гуртожиток

У спільну власність територіальних громад Львівської області передадуть 19 гуртожитків. 

Відповідну програму підписала голова Львівської ОДА Ірина Сех, передає прес-служба адміністрації.

Зазначимо, що Програму, яку розробив департамент ЖКГ облдержадміністрації, було затверджено рішенням сесії Львівської облради від 8 липня 2014 року № 1147.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, потрібних для реалізації Програми дорівнює 22258,3 тис. грн.

У спільну власність територіальних громад передадуть 19 гуртожитків, з них 10 – у 2014 році та 9 – наступного року. Зокрема, місцеві територіальні громади стануть власниками дев'яти гуртожитків у Львові, трьох у Дрогобичі, двох у Стрию, по одному у Кам’янка-Бузькій, селі Неслухів Кам’янко-Бузького району, селі Фалиш Стрийського району, селі Лапаївка та селі Оброшине Пустомитівського району.

Йдеться про передачу у власність територіальних громад і приватизацію мешканцями гуртожитків, котрі є об’єктами права державної чи комунальної власності, і які перебувають у повному господарському віданні чи у оперативному управлінні підприємств, установ, організацій з управління житловим фондом незалежно від форми власності, крім гуртожитків, що є на балансі військових частин, закладів, установ та організацій Збройних Сил України та Міністерства внутрішніх справ України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.