Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

енергоощадність

zolochiv.net

П'ятниця, 25 липня 2014, 11:55

Львівська облрада дотуватиме сім енергоощадних проектів в області

енергоощадність

Голова Львівської облради Петро Колодій погодив дофінансування з обласного бюджету у 2014 році проектів ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ» за напрямом «Відтворення методології».

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У рамках цього проекту на Львівщині громади успішно впроваджують 65 мікропроектів на загальну суму 13 млн грн.

Таким чином, на виконання Угоди про партнерство між Львівською облрадою, Львівською ОДА та Програмою розвитку ООН з обласного бюджету дофінансують реалізацію семи проектів.

Заходи проектів спрямовані на енергозбереження в школах та у фельдшерсько-акушерських пунктах, а також будівництво вуличного освітлення.

Загальна сума дофінансування проектів з обласного бюджету становить 210,8 тис. грн.

Зокрема, у Золочівському районі планують реалізувати чотири проекти. Це енергоощадні заходи в школах сіл Скварява та Гологори, капітальний ремонт фельдшерсько-акушерського пункту в селі Колтів, реконструкція вуличного освітлення в селі Заставне.

На Радехівщині впровадять два проекти. Це енергоощадні заходи в Сушнівській школі і реконструкція вуличного освітлення в селі Сморжів. У Сокальському районі реалізують один проект із реконструкції величного освітлення в селі Тартаків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.