Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

img2.board.com.ua/

Вівторок, 12 червня 2012, 09:22

Львівського підприємця засудили на три роки позбавлення волі за незаконне виготовлення футболок із логотипом «Євро-2012»

Галицький районний суд Львова засудив приватного підприємця Львова до трьох років позбавлення волі (умовно) із конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої ним продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення за організацію виробництва спортивного одягу з використанням знаків для товарів та послуг «Євро-2012». Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.

 

Наприкінці травня працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю встановили, що приватний підприємець м.Львова в орендованому приміщенні львівського магазину, всупереч вимогам Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг», із використанням спеціального високотехнічного обладнання, комп’ютерної техніки із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням організував виготовлення спортивного одягу із нанесенням знаку «Євро 2012», права на який належить УЄФА.

За фактом продажу спортивних футболок було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 229 КК України. По завершенню досудового слідства матеріали справи направили до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.