Начальником Львівського прикордонного загону призначено Валерія Кравчука

Понеділок, 28 липня 2014, 12:19

Начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Ігор Андрусік представив нового начальника Львівського прикордонного загону полковника Валерія Кравчука.

Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Довідка. Кравчук Валерій Миколайович 1977 року народження, родом з Хмельниччини. Освіта: вища, закінчив академію Прикордонних військ України у 1998 році. Національну академію Держприкордонслужби України у 2007 році. Офіцер військового управління оперативно-тактичного рівня.

Після закінчення академії з 1998 року проходив службу на різних посадах, від заступника начальника прикордонної застави до коменданта прикордонної комендатури Західного регіонального управління. З 2005 по 2011 рік проходив службу у Східному та Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

У 2012 році був направлений для подальшого проходження служби у Західне регіональне управління де проходив службу у Мостиському та Чернівецькому прикордонному загоні на посаді першого заступника начальника загону – начальника штабу прикордонного загону.

21 липня 2014 року наказом Голови Адміністрації Державної прикордонної служби України призначений на посаду начальника Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Мітки: Валерій Кравчук, державна прикордонна служба, Львівський прикордонний загін