Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

армія

galinfo.com.ua

Понеділок, 28 липня 2014, 14:50

24-тій механізованій бригаді скеровують підмогу, – заступник міністра оборони

армія

Заступник міністра оборони України Петро Мехед повідомив голову Львівської ОДА Ірину Сех, що для підсилення бійців 24-ої механізованої бригади, а також 72-ої та 79-ої бригад вживають усіх заходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила Ірина Сех, вона отримує тривожні звістки про військовослужбовців із Львівщини, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області. Зокрема, критична ситуація на КПП «Довжанський», оборону якого тримають бійці 24-ої бригади.

Як повідомив заступник міністра, раніше довелося госпіталізувати в лікарню РФ поранених на КПП «Довжанський», однак на цю годину поранених українських військових, окрім двох важких, яких не можна було транспортувати, перевезено до України.

Петро Мехед також повідомив, що із суботи на неділю нашим військовим доставили продукти, воду, інші необхідні речі. 

Нагадаємо, 21 житель Львівщини, боєць 24-ї бригади, загинув під Зеленопіллям Луганської області у п’ятницю, 11 липня, під час артобстрілу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.