Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

отрутохімікати

tsn.ua

Середа, 30 липня 2014, 16:46

Львівщину хочуть перетворити на цвинтар отрутохімікатів, – Правий сектор

отрутохімікати

У різних місцях на Львівщині невідомі люди вивантажують невідомі відходи з фур та вантажівок та закопують їх у землю.

Про це повідомляють активісти "Правого сектору".

Подібне відбувається у Жидачеві, Стрию, Миколаєв, Моршині, Рясне-2 тощо. 

Зокрема, у Стрию на території колишніх військових складів невідомі з вантажівок розвантажували мішки та висипали невідому суміш просто на землю. 

Активісти викликали міліцію та рятувальників. "Служби приїхали, проте належної реакції від них чекати було годі. Аналогічна картина відбувалась на місці ще неодноразово протягом двох тижнів. На територію колишніх військових складів заїжджали навіть фури", йдеться у повідомленні.

Активісти наполягли на відкритті кримінального провадження за фактом незаконної утилізації небезпечних відходів. Провадження відкрили, але разом з ним правоохоронці також завели справу на місцеву Самооборону за статтею «самоуправство», повідомляють активісти.

«Правий сектор» Львівщини надіслав звернення на ім’я начальника обласної міліції Дмитра Загарії з вимогою розібратись, із «щурами» у стрийській міліції. Окрім того, з проханням пришвидшити роботу над аналізами та надати достовірну інформацію про відходи, активісти звернулись до обласної санепідемстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.