Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська міськрада

ukrfoto.net

Четвер, 31 липня 2014, 12:17

Львівська міськрада протидіятиме тероризму, а бійцям АТО виділила понад 5 млн грн

львівська міськрада

Міська влада Львова ухвалила програму допомоги учасника учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей – мешканців Львова та програму протидії тероризму.

Зокрема, на фінансову допомогу сім’ям учасників АТО на 2014 рік міськрада виділить 5, 232 млн грн. На поховання загиблих під час антитерористичної операції на сході України передбачено 350 тисяч гривень, а на матеріальну допомогу та пільши ухвала передбачає 2 млн 582, 7 тис грн.

Крім фінансової допомоги, у програмі передбачена комплексні медичні, психологічні та соціальні послуги; забезпечення безкоштовним харчуванням учнів-дітей учасників АТО.

Передбачається також забезпечення безкоштовним оздоровленням/відпочинком дітей учасників АТО, зокрема дітей залучать до міської програми навчання плаванню у м. Львові на 2014-2015 роки.

Також у міськраді прийняли програму протидії тероризму.

В ухвалі йдеться, що проблему передбачається розв’язати способом:

1. Підвищення рівня готовності сил і засобів, які залучаються регіональною координаційною групою Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України у Львівській області, до антитерористичних заходів, забезпечення готовності до їх швидкого застосування.

2. Виявлення та усунення причин і умов, що можуть сприяти кризовим, терористичним чи екстремістським проявам, унеможливлення вчинення терористичних актів.

3. Вдосконалення координації заходів, що здійснюються обласними органами суб’єктів боротьби з тероризмом та місцевими органами виконавчої влади, щодо запобігання, реагування і припинення терористичних актів та злочинів терористичної спрямованості, а також попереджувальних, режимних, організаційних, виховних та інших заходів.

4. Забезпечення надійного захисту техногенно небезпечних об'єктів, органів державної влади та місць масового перебування людей.

5. Підвищення рівня матеріально-технічного забезпечення регіональних сил і засобів протидії тероризму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.