Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитсадок

volynnews.com

П'ятниця, 1 серпня 2014, 16:55

У Винниках знайшли інвестора для відновлення дитсадка

дитсадок

Винниківська знайшла інвесторів для реставраційних робіт по відновленню дитсадка на вулиці Теліги.

Про це йшлося під час наради мера Винник Сергія Уваров з інвесторами –інженером з провадження українського фонду з соціальних інвестицій Горевичем І.М. та технічним консультантом Савіком О. М.

«Це уже перевірені інвестори, з якими ми уже співпрацювали, зараз йдуть переговори щодо відновлення дитячого садочку, попереднє «так» ми уже отримали від фонду, зараз готуємо усі документи щодо підписання і фонд готовий долучитися до цього проекту і виділити 2 млн. 100 тис. грн. на дитячий садочок», – зазначив Сергій Уваров.

Додатково міський голова переговорив з інвесторами по ремонту шатрового даху, встановленню метало-пластикових вікон, дверей, гідроізоляції фундаментів і зовнішніх штукатурних робіт. Зараз ідуть переговори щодо внутрішніх робіт, зокрема фонд, за виділені кошти, проводитиме роботи по сантехніці, електриці та внутрішньому оздоблювальні дитячого садочку

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.