Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

s-sm.ru

П'ятниця, 1 серпня 2014, 17:34

В понеділок почнуть ремонтувати дорогу на перехресті вул. Кульпарківська-Наукова

Тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вул. Кульпарківська-Наукова. Від понеділка буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вул. Кульпарківська-Наукова. Від понеділка буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений.

«Від сьогодні протягом двох днів встановлюються відповідні дорожні знаки про проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Кульпарківська-Наукова. Також працівники «Львівводоканалу» роблять відмітки у місцях подальшої заміни мереж.

З понеділка рух транспорту по вул. Кульпарківській буде частково обмеженим», - розповіла голова Залізничної РА Ірина Гримак.

Як пояснили в управлінні інженерного господарства ЛМР, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову, якщо рухатися від кільця, буде заборонено.

На вул. Наукову слід заїжджати через вул. В. Великого-Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто по вул. Кульпарківській буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.

Львівська міська рада просить водіїв вибачити за тимчасові незручності та уникати ділянок доріг у місцях проведення ремонту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.