Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

догнали

Понеділок, 4 серпня 2014, 17:36

Догналіти активізувалися для дискредитації АТО, – УГКЦ

догнали

Цими днями активізувалася агітаційна діяльність догналітів, яке напередодні Євромайдану закликало Росію та Білорусію ввести в Україну війська під виглядом миротворців.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

"На даний момент надходить інформація, що ці особи (догналіти, – ред.) розгорнули серед населення Галичини агітаційну роботу, з метою дискредитації боротьби нашого народу та проти проведення на східних теренах України АТО. В особливий спосіб є викривлене представлення УГКЦ, яку догналівська пропаганда в унісон з пропагандою Кремля звинувачує в розпалюванні війни", заявляють в УГКЦ.

Греко-Католицька Церква просить звернути увагу на "деструктивні й небезпечні для українського суспільства дії адептів догналівської секти, які можуть спровокувати заворушення та неспокій в Галичині, а можливо й більш масштабніше".

УГКЦ закликає не піддаватися на догналівські провокації, які несуть користь агресорові, а не українським громадянам.

Нагадаємо, на думку проректора Українського Католицького Університету Мирослава Мариновича, догналіти є проектом Кремля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.