Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

km.pl.ua

Вівторок, 5 серпня 2014, 09:49

За вчорашню добу на Львівщині втопилося троє людей, одного чоловіка ще шукають

Вчора, 4 серпня, на водоймах Львівської області загинуло четверо людей.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

У селі Великі Дідушичі Стрийського району в місцевому ставку було виявлено тіло чоловіка, 1958 року народження, місцевого жителя.

На місце події прибули працівники Стрийського МВ МВС України у Львівській області та Стрийської ЦРЛ. За результатами обстеження причиною загибелі було алкогольне сп’яніння. Тіло доставлено у морг. Обставини події уточнюються. Проводиться дослідча перевірка.

у Миколаївському районі, на озері «Задорожне» («Байкал») під час купання втопилася жінка, 1936 року народження, мешканка Львова. Тіло о 15.25 піднято на поверхню матросами-рятувальниками рятувального поста Львівської центральної рятувально-водолазної служби. Попередня причина події – необережність під час купання. Проводиться дослідча перевірка.

о 21.10 біля с. Паликорови Бродівського району в озері попередньо втопилося двоє чоловік. Тіло хлопця, 1996 року народження було витягнуто із води населенням.

Сьогодні водолази аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби планують розпочати пошуки чоловіка, 1960 року народження. Обставини події уточнюються. Проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.