Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

football.sport.ua

Вівторок, 5 серпня 2014, 10:32

В суботу до "Арени Львів" курсуватимуть додаткові автобуси та шатл-баси

В суботу, 9 серпня, в день матчу між донецьким "Шахтарем" та харківським "Металістом" до стадіону "Арена Львів" курсуватимуть додаткові автобуси.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На час проведення матчу громадський транспорт (а саме: маршрутні таксі No3А; 10; 25; 40 та тролейбуси No3; 20; 25) буде підсилений додатковими машинами. Окрім цього, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

За інформацією управління транспорту, на час проведення матчу між футбольними клубами «Металіст» і «Шахтар», вирішено збільшити кількість громадського транспорту, який курсує у напрямку Автовокзалу та Кінг-Крос Леополісу.

Окрім цього, 9 серпня з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу курсуватимуть шатл-баси. Після закінчення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 гривні.

З питань купівлі квитків можна звертатися у каси стадіону.

Нагадаємо, що ФК «Шахтар» прийняв рішення проводити всі домашні матчі першого кола і домашні матчі Прем’єр-Ліги на «Арені Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.