Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Сергатюк

Вівторок, 5 серпня 2014, 14:32

Сергатюк обіцяє новий Майдан

Віталій Сергатюк

Про це заступник керівника Правого сектору заявив сьогодні на пікеті обласного управління міліції.

Активісти Правого сектору обурені побиттям правоохоронцями в Одесі їх побратимів під час протестів проти концерту Ані Лорак.

"Ми вимагаємо зміни керівництва. Нічого не відбувається. Тотальні крадіжки, тотальний бандитизм, і знову у кущах сидять доблесні ДАІвці. Автомати в руки – і захищати Україну. А не тут заробляти на готелі. Цього більше не буде. Другий раз ми на коліна не станемо.

І почекайте, повернуться наші побратими звідти, вони наведуть порядок. Хоче ще одного Майдану наша влада нинішня, перефарбована – буде мати ще один Майдан" – зазначив Віталій Сергатюк.

Нагадаємо, позавчора в Одесі, на концерті Ані Лорак трапилася сутичка між проукраїнськими активістами та правоохоронними органами.

Активістів не вдовольняло те, що попри ситуацію в країні артистка продовжила активні гастролі в Криму та РФ, не підтримувала Євромайдан.

Окрім того в червні цього року вона отримала російську музичну премію. 

Проте, вже сьогодні усі концерти Ані Лорак в Криму скасовані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.