Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

кульова стрільба

isport.ua

Вівторок, 5 серпня 2014, 14:27

У Львові стартував молодіжний чемпіонат України з кульової стрільби

кульова стрільба

4 серпня у Львові (вул. Клепарівська, 39-а) розпочався літній чемпіонат України зі стрільби кульової серед молоді 1994 р.н. та молодших.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Ці представницькі спортивні змагання проводяться під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та федерацій стрільби України і Львівської області.

До боротьби за першість в чемпіонаті України прибули 199 спортсменів, які представляють збірні команди 16 областей України.

Участь в церемонії відкриття взяли заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, старший тренер збірної команди України. Заслужений тренер України, бронзовий призер Олімпійських Ігор 1988 року Геннадій Авраменко; старший тренер збірної команди України, головний суддя змагань Степан Старінськийта начальник навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України Руслан Сеник.

Змагання у Львові триватимуть до 9 серпня ц.р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.