Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бронежилети

news.pn

Вівторок, 5 серпня 2014, 17:03

Генпрокуратура розслідує затягування закупівлі бронежилетів посадовцями

бронежилети

Генеральна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом зволікання службовими особами Міноборони та Генштабу Збройних Сил під час закупівлі засобів індивідуального захисту для військових.

Про це йдеться в повідомленні Генеральної прокуратури.

Встановлено, що упродовж 2014 року Міністерство оборони України отримало з Державного бюджету13,5 млрд грн, а також благодійну допомогу на суму майже 137 млн грн. 140 млн грн із загальної суми передбачалися для закупівлі кулезахисних шоломів та бронежилетів.

Як з’ясувалося, службові особи оборонного відомства тривалий час зволікали з початком процедури їх придбання та штучно затягували договірний процес закупівлі. В результаті таких дій за два з половиною місяці зволікання майже 200 військовослужбовців Збройних Сил України, не маючи індивідуальних засобів захисту у вигляді шоломів, отримали поранення голови.

Наразі розпочато досудове розслідування, проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.