Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

www.sgi-smesi.ru

Вівторок, 12 червня 2012, 12:11

На Львівщині для ліквідації наслідків негоди працівники МНС завезли 805 листів шиферу

До с. Волоща Дрогобицького району з обласного резерву матеріально-технічних ресурсів автотранспортом 3-го спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України завезено 805 листів шиферу хвильового для відновлення покрівлі дахів об’єктів комунальної власності та бюджетної сфери. Про це повідомляє прес-служба МНС України у Львівській області.

Створеними комісіями та Штабами з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжується робота по визначенню завданих стихією збитків та потреби необхідних будівельних матеріалів.

Ситуація на адміністративних територіях області контрольована.

Нагадаємо, 9 червня територією області пройшов грозовий фронт, який супроводжувався поривами вітру та граду. За попередніми даними уточненої інформації на території 4-х районів (Миколаївському, Жидачівському, Дрогобицькому, Самбірському) у 26-ти населених пунктах зазнали пошкоджень від граду покрівлі дахів 31 об’єкта комунальної власності та бюджетної сфери (об’єктів освіти - 11, об’єктів охорони здоров’я - 7, об’єктів культури - 10, об’єктів соціального захисту – 2, сільських рад - 1) та 3111,7 га сільськогосподарських культур. Обліковано 2193 постраждалих домогосподарств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.