Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медики

Середа, 6 серпня 2014, 15:09

У Львівській ОДА розслідуватимуть ухиляння медиків від мобілізації

медики

У департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА проведуть службову перевірку ухиляння медпрацівників від мобілізації в зону АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, нещодавно Львівський обласний військовий комісаріат повідомляв щодо неявки військовозобов’язаних медиків до районних військових комісаріатів через їхні «захворювання», а також видачу медичних довідок, які сприяють призовникам уникнути мобілізації.

В.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Голдун 5 серпня 2014 року надіслав запит до Львівського обласного військового комісаріату щодо надання конкретної інформації про можливі факти перешкоджання у роботі військових комісаріатів, зловживань, неетичної поведінки зі сторони керівників медичних закладів чи окремих медичних працівників під час проведення заходів з мобілізації.

Після отримання інформації від обласного військового комісаріату буде проведено об’єктивну і принципову службову перевірку і дано належну оцінку діям кожного медичного працівника хто зганьбив лікарську честь у скрутний для держави час.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.