Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

саакашвілі

espreso.tv

Середа, 6 серпня 2014, 16:27

Міхаїл Саакашвілі приїжджає до Львова

саакашвілі

У п’ятницю, 8 серпня, до Львова приїде грузинський державний і політичний діяч, екс-президент Грузії Міхаїл Саакашвілі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 У Львові Саакашвілі помолиться за загиблими у військових діях російсько-грузинської війни і прочитає відкриту лекцію.

О 12.45 год. у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться заупокійна молитва і запалення свічок в пам’ять про загиблих у військових діях російсько-грузинської війни. Також відбудеться молитва за загиблими грузинськими та українськими солдатами, за територіальну цілісність України та Грузії. Нагадаємо, 8 серпня виповнюється 6-та річниця вступу російських військ на територію Грузії.

Опісля, о 13.10 год. біля Гарнізонного храму відбудеться прес-конференція за участю екс-президента Грузії Міхаїла Саакашвілі та міського голови Львова Андрія Садового.

О 15.30 год. Міхаїл Саакашвілі прочитає відкриту лекцію для студентів та громадських активістів. Лекція на тему «Реформи. Досвід Грузії» відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202). Обов’язкова попередня реєстрація для учасників: http://bit.ly/1kGlRdx. Реєстрація триває до 6 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.