Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

телебачення

digitalproductionme.com

Середа, 6 серпня 2014, 17:20

Львівська ОДА просить керівників готелів вимкнути ретрансляцію російського ТВ

телебачення

Департамент міжнародного співробітництва та туризму ОДА звернувся до керівництва закладів розміщення Львівщини з проханням вимкнути в телевізійних і кабельних мережах готельних закладів ретрансляцію низки російських телеканалів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до рішень Нацради України з питань телебачення та радіомовлення, під заборону ретрансляції підпадають російські телеканали, в яких висловлюються заклики насильницької зміни конституційного ладу України, агресивних дій проти України та поширюється інформація, яка порушує законні права та інтереси фізичних та юридичних осіб, посягає на честь та гідність, а саме: Первый канал. Всемирная сеть; РТР-Планета; Россия 24; НТВ-Мир; TVCI (ТВ Центр); Россия 1; НТВ; ТНТ; Петербург 5; Звезда; РЕН-ТВ; Life News; Russia Today.

Додамо, 10 липня міська рада ухвалила рішення, згідно з яким на російські товари повинні мати спеціальне маркування. Згодом, 14 липня, відповідне рішення ухвалила і ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.