Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

citi.cv.ua

Вівторок, 12 червня 2012, 13:00

Львівщина отримає з держбюджету 9,5 млн. грн. на виплату допомоги дітям-сиротам

Для місцевих бюджетів Львівщини з державного бюджету передбачена субвенція на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також виплату грошового забезпечення прийомним батькам в загальній сумі 9,5 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 Цьогорічна субвенція перевищує видатки минулого року на 1,8 млн. грн. або 18,9%, - повідомив начальник Головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації Олег Демків.

Завдяки цій субвенції у 85 прийомних сім’ях та 20 дитячих будинках сімейного типу виховується 256 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також начальник Головного фінансового управління додав, що у січні-травні 2012 року Львівська область отримала з державного бюджету коштів цієї субвенції в сумі 3,7 млн. грн.

Крім того, у червні надійшло 0,7 млн. грн., а всього з початку року 4,4 млн. грн., що на сьогодні задовольняє потребу у виплаті державної соціальної допомоги на дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення прийомним батькам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.