Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

news.bigmir.net

П'ятниця, 8 серпня 2014, 13:40

Львівська облрада додасть кошти для допомоги учасникам АТО

АТО

Частину коштів, передбачених в обласному бюджеті 2014 року на реалізацію окремих обласних програм, постійні комісії Львівської обласної ради пропонують скерувати на допомогу учасникам АТО та членам їхніх сімей.

Про це йшлося 7 серпня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

У Львівській обласній раді діють програми, за якими з обласного бюджету виплачують матеріальні допомоги сім'ям постраждалих та загиблих під час операцій АТО, а також програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань.

Щоправда, ці програми нині потребують додаткового фінансування. Фінансовий ресурс для цього також знайдено. Тому Львівська обласна рада ухвалюватиме рішення про виділення з цією метою коштів на черговій сесії.

Пропонуватиметься надати допомогу окремим військовим частинам в області. Список таких формувань уже є у постійній комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.