Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львова

П'ятниця, 8 серпня 2014, 15:14

Прокуратури Львова та Шевченківського району мають нових начальників

прокуратура львова

Сьогодні, 8 серпня, прокурор Львівської області Микола Гошовський представив колективам прокуратури Львова та Шевченківського району Львова нових керівників.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора м.Львова призначено державного радника юстиції 3 класу Богдана Татарина, який раніше обіймав посаду заступника прокурора Львівської області.

Прокуратуру Шевченківського району м.Львова очолив старший радник юстиції Віктор Голоюх, який працював в апараті прокуратури області.

Іншими наказами Генерального прокурора України на посади заступників прокурора Львівської області призначено старшого радника юстиції Олега Соболя, звільнивши його з посади прокурора м.Львова та старшого радника юстиції Володимира Поліщука, який до нового призначення працював заступником начальника Головного управління нагляду у кримінальному провадженні- начальником управління нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Генеральної прокуратури України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.