Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт львів

П'ятниця, 8 серпня 2014, 15:47

Львівський аеропорт констатує зменшення пасажиропотоку

У липні 2014 р. через Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» було перевезено 77,4 тис. пасажирів (-14,5% або на 13,1 тис. пасажирів менше за показник аналогічного періоду минулого року).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту у Facebook.

У липні, зокрема, 66,8 тис. пасажирів (86%) було перевезено на міжнародних напрямках та 10,6 тис. осіб (14%) – на внутрішніх. У порівнянні з показником червня 2014р. пасажиропотік виріс майже на чверть (або +15,3 тис. пасажирів).

Протягом липня спостерігалася позитивна динаміка виробничих показників: було відправлено рекордну за рік кількість пасажирів - 37,9 тис. та здійснено найбільшу кількість рейсів з Аеропорту – 402.

У липні з/до ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» відкрито новий регулярний рейс до Дніпропетровська авіакомпанії «Дніпроавіа», а також вперше авіакомпанією «Авіалінії Харкова» розпочато чартерну програму польотів зі Львова до Шарм-ель-Шейху та Анталії. Найпопулярнішими напрямками липня за кількістю перевезених пасажирів стали: Анталія, Київ (Бориспіль), Стамбул, Тіват та Варшава.

Впродовж минулого місяця ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» працював у штатному режимі, забезпечуючи виконання добових планів польотів та вживаючи усі необхідні заходи для гарантування авіаційної безпеки.

Загалом протягом липня 2014 р. було здійснено 803 рейси за 23 напрямками: 615 (77%) міжнародних та 188 (23%) в межах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.