Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.20.ua

Вівторок, 12 червня 2012, 13:18

Львів уже заробив понад 10 млн. грн.

За перші дні чемпіонату Європи з футболу 2012 року приймаюче місто Львів заробив майже 10 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 За словами начальника управління туризму Львівської міськради Галини Гриник, в середньому кожний вболівальник витрачає у Львові 110 євро на день. «За нашими підрахунками в середньому за останні три дні як українські, так і іноземні туристи залишили у Львові близько 9 мільйонів гривень. Кожний турист витрачає в день майже 110 євро. Ми розраховуємо, що за місяць наше місто отримає 30-40 млн. грн. від туристів», – сказала Галина Гриник.

Станом на 11 червня Львів відвідали понад 60 тис. уболівальників. «До нас завітало дуже багато туристів. Серед них багато вболівальників, які приїхали з різних регіонів України, нашої області, інших країн, щоб пліч-о-пліч святкувати це неймовірне дійство, якого ми чекали так багато років. Станом на 11 червня місто відвідало 60 тисяч туристів, вболівальників, фанатів. Вони в середньому залишаються в місті на півтора-два дні. А в зв’язку з тим, що перший матч був дуже успішним, сподіваємося, що туристи залишаться до кінця червня. Серед туристів найбільше вболівальників з тих країн, збірні яких грають у Львові», – розповіла начальник управління туризму Львівської міськради.

За період 8-9 червня Центри туристичної інформації відвідало близько 500 вболівальників. Загалом з 1 червня  до центрів туристичної інформації звернулося більше 1500 туристів та вболівальників. В першу чергу це були громадяни Німеччини (75%), а також Португалії, Польщі та України. Крім цього, за цей період до Центру також звертались туристи з Данії, США, Великобританії, Італії, Росії, Австрії, Японії, Швеції, Південної Кореї, Китаю, Венесуели. Цікавились поселенням, екскурсіями, загалом скарг не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.