Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

unian.net

П'ятниця, 8 серпня 2014, 16:37

Президент підвищив граничний вік перебування військовозобов’язаних у запасі

Президент Петро Порошенко підписав Закон про підвищення граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі, які мають досвід проходження військової служби.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Президент Петро Порошенко підписав Закон про підвищення граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі, які мають досвід проходження військової служби та можуть бути використані для доукомплектування Збройних Сил України та інших військових формувань.

У відповідності до Закону № 1604-VII «Про внесення змін до статті 28 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», граничний вік перебування військовозобов’язаних у запасі підвищений для другого розряду з 50 до 60 років для рядових, сержантів, старшин, з 55 до 60 років – для молодшого та старшого офіцерського складу, до 65 років – для вищого офіцерського складу" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 липня Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до статті 28 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.