Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

dp.ric.ua

Вівторок, 12 червня 2012, 13:43

Мешканців Львівщини попереджають про вірогідність терактів

Начальник Жовківського міжрайонного відділення СБУ Олександр Маланчук звернувся в райдержадміністрацію з листом щодо ситуації з організації заходів з протидії проявам терористичного характеру. Про це повідомляє прес-служба Кам'янка-Бузької РДА.

 Під час наради керівників було наголошено, що останнім часом зростає вірогідність здійснення актів терористичного характеру в місцях масового скупчення людей, на об’єктах життєзабезпечення та паливо-енергетичного комплексу. Для здійснення таких проявів зловмисники найчастіше використовують саморобні вибухові пристрої (СВП).

Скоєння злочинів із використанням СВП в місцях великого скупчення людей, транспортних засобів, енергетичних комунікацій тощо несе в собі значну загрозу безпеці громадян та стабільності в суспільстві. Вказані дії підпадають під ознаки злочину.

Керівників зобов’язано організувати проведення роз’яснювально-профілактичних бесід серед місцевого населення та навчання відповідного персоналу служб ЖКГ, закладів освіти тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.